Stalljour första kvällen

Vid klockan 20:32 så var vi framme vid stallet. Vi hade en person som hjälpte oss som också var där. Jag har ju aldrig haft stalljour förut så det var bra att hon visade lite var dem olika sakerna fanns och hur allt gick till. Imorgon så får jag spendera hela dagen i stallet. Eftersom att vi ska fodra både morgon, middag och kväll. Men också 

Ta ut och in alla hästar, mocka och så ska jag borsta en del av de hästar som inte har skötare som oftast är leriga. Jag är ju ändå där så det tycker jag att jag kan göra. 

Men det första vi gjorde nu ikväll var att kvällsfodra hästarna med hö. De som jobbar i stallet på vardagarna hade redan gjort iordning höet. Men efter det så packade vi morgondagens höpåsar. Vi var 3 stycken så det gick på ungefär 15 minuter att göra. Sedan så fodrade jag med kraftfoder och havre. Varje häst har ju sin egna burk så det var väldigt lätt och gick fort. Till sist så bytte vi vattnet till dom som vad ehink istället för vattenkopp och gick ut till hästarna i det lilla stallet och gav dom mat och vatten. 

Imorgon är det upp klockan 6 och vara i stallet klockan 7.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress