Rainy Friyay
För det första det är fredag! Vilket jag är sjukt glad för. Jag har ju bara gått tre dagar i skolan denna veckan så det känns som att det är onsdag. Men man är ju alltid glad för helg och ledighet. Nu är det bara två veckor kvar till påsklovet. Det är bara ungefär 3 prov jag ska ha gjort innan. 
 
Men idag så hade jag ett ganska stort prov i musikhistoria. Jag hade inte förberett mig speciellt bra  för det. Men det känns så onödigt att ens få ett högt betyg på det här eftersom att jag är sjukt dålig på att spela instrument och att sjunga. Detta tog ner mig till ett D förra året även fast jag hade B på ett prov och B på en skrivuppgift. Känns ju inte så kul att dom betygsätter oss genom hur bra vi är på att spela piano. Jag gillar inte ens att spela instrument.
Jag tror ändå att det gick hyfsat bra. Det var 5 frågor på provet, det kanske låter ganska lite men det var väldigt stora frågor.
 
Men idag så har det regnat hela dagen, det har regnat när jag var på skolan, gick hem och var hemma. Verkligen tråkigt eftersom att jag hade tänkt gå ut och gå idag. Men det blev ju inte riktigt så eftersom att det bara öser ner regn. Hoppas det blir finare väder imorgon.
På tal om imorgon så ska jag faktiskt på kalas för min kusin som har fylt14 den 20 mars. Så då ska min familj och min mormor och morfar komma dit och fira honom. Det ska bli roligt och vi ska äta middag där också. Hoppas verkligen att han får en rolig dag imorgon för det är ju honom vi ska fira!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress