Tired AF
Jag kom hem ungefär kl 18 till min kompis. Sedan så hämtade min mamma mig och vi åkte till konsum. Jag köpte lite frukt,bär och godis. Dom har äntligen fått in frusna granatäpple kärnor igen så det köpte jag självklart, älskar det så mycket. Så lite senare ikväll så ska jag kolla på film oh äta det.
Men vi kom fram vid 11 ungeäär det var alltså då som vi blev avsläppta på överby. Vi gick runt där en stund och shoppade och efter det så gick vi till en resturang och köpte lunch. Jag åt en grekisksallad med fetaost, oliver, tomat, gurka, annanas, champinjoner bland annat. Min kompis åt en räksallad.Det var gott!
Men det jag handlade idag var en tröja från bikbok, en från H&M, några trosor och en t-shirt från Calvin Klein. Det var en helt vanlig vit tröja. Så jag handlade inte så mycket idag.
Men efteråt så skulle vi ta en buss in till Vänersborg. Det var ganska myket krångel med det. För det första så hittade vi inte busshållplatsen me när vi väl hittade en så var det fel och det gick tydlingen aldrig bussar från denhållplatsen. Då hittade vi den andra som tur. Men då var det nästa sak, busskortet var inte laddat så det var vi också tvungna att göra. Men sedan gick allt bra. Även fast det tog typ en kvart att hitta bussen som vi faktiskt skulle åka med. 
 
Överby

Nu ska jag åka till Överby shoppingcenter och shoppa med en kompis!


Dagenidag

Idag så är det måndag, fast ingen skola. 

Här är min outfit för idag, väldigt chill och enkel.

Linne: Primark

Byxor: Junkyard