Pigga Pandora

Just nu så är klockan 22:41 och det är söndag. Jag ligger i min säng och ska efter jag skrivit detta inlägg sova, förhoppningsvis.  


Men idag så har jag varit i stallet. Jag kom dit vid 4 och då gjorde jag iordning Pandora. Hon var inte alls lerig idag vilket var riktigt skönt, bara pyttelite på benen. 
Sedan gick vi ut till paddocken, det är verkligen så skönt att rida ute nu på våren! 
Jag värmde upp och då kändes hon ganska trött. Men efter ungefär 15 minuter så kändes hon så pigg. Det var nästan som man inte kunde få stopp på henne. Men det var roligt att se henne så pigg. Hon har ju bara gått några få gånger denna veckan så det är nog därför. 

Vi jobbade mycket med galoppen och böjda spår. Vi gjorde mycket serpentinbågar och stora volter. Jag märker att hon har lite svårt för att galoppera på lite mindre volter men efter lite träning så kommer det nog också gå! 
Sedan avslutade jag passet med att skritta ner till sjön och tillbaka. Väldigt trevligt!

Det är verkligen så roligt när Pandora är såpass pigg och sammarbetavillig, hon brukar ju vara ganska bestämd på vad hon vill och inte vill annars.

Men imorgon börjar skolan. Blandade tankat om det, jag skulle gärna ha en veckas lov till. Men det är snart sommarlov så jag vill bara ha skolan gjord! 
Men imorgon är inte en så jobbig skoldag iallafall!Ibland gör hon lite roliga galoppfattningar...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress