Att vara bekväm i sin kropp

Igentligen så är jag inte den bästa att fråga om detta ämnet. Ett ämne som är väldigt stort nu och har varit på en stund och kommer antagligen att fortsätta. Det finns många normer om hur man ska och inte ska se ut.
Många tycker att man ska se ut som dem tjejerna som är modeller.
Även fast man inte gör det så är man väldigt fin på just sitt sett. Alla är olika och inte många kan se ut exakt som dem. Men vissa är naturligt smala och vissa inte.

Jag har själv mått väldigt dåligt över min egen kropp då jag har tyckt att jag var så annorlunda från andra. Att folk såg ner på mig för att jag inte såg ut som dom. Men allt det här inbillade jag mig, jag var inte så annorlunda från dem och dem såg inte ner på mig. Det vet jag nu i efterhand.

Men jag tycker att man ska röra på sig mycket i vardagen och träna ibland när man känenr för det så att man inte tvingar sig själv sä att man tillslut mår dåligt av det. Man borde heller inte äta stora mängder socker då man inte mår bra av det, kanske för stunden men kroppen mår inte bra av förmycket onyttigt fett och socker.

Det finns fortfarande många saker jag vill ändra med mig själv och det kommet det nog alltid att vara.

Jag tror att alla någon gång har eller kommer känna sig missnöjd och det är helt naturligt i dagens samhälle tråkigt nog.
Så borde det verkligen inte va men vi kan alla göra vårt bästa för att stå emot och vara stark.

Jag vet att detta är ett känsligt ämne och därför är jag ganska neutral i detta inlägget.

Fredag

Idag så är det fredag!
Fredag är en av dem jobbigaste dagarna i skolan men det är ändå en helt okej dag. Idag så har jag franskaprov, jag hoppas att det kommer att gå bra. Sedan så ska jag hem till en kompis och vi ska gå till "gårn". Jag hoppas det blir kul, jag har bara varit där två gånger förut.
Men idag så har jag på mig:
Lång polotröja från tessie
Svarta jeans från never denim
Beiga air force från Nike

Kväll
Jag har bara varit hemma en liten stund för att jag har varit hemma hos henne. Vi pluggade, kollade på serie och satt mest och pratade. Jag ska sova över hos henne imorgon så det kommer nog inte så många inlägg men vi får se. Vi ska till "gårn" och vara där efter skolan.
Men idag på skolan så hade jag bild, som är helt okej ändå, matte och ja ni vet matte är inte kul alls och svårt. Sedan så hade vi syslöjd och det tycker jag verkligen inte om alls. Jag gjorde om ett par jeans till shorts där. det var tillräckligt komplicerat flr mig då jag tycker att syslöjd är svårt.
Just nu så längtar jag väldigt mycket till onsdag för då har jag ridning igen och jag älskar verkligen att rida!


Men nu så ska jag äta och sedan så ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det fredaaaaag wihoo!