Ridningen

Idag så fick jag hästen Glory på ridningen vilket är en av mina favorit hästar! Hon är väldigt pigg och snabb.
Men idag hade vi elevensval dag och då somnade jag på en rast och en av mina kompisar somnade också för ingen av oss hade sovit. Så då missade jag en halv lektion alltså ett halv elevsval. Mina lärare kommer vara jättearga på mig imorgon. Det var verkligen inte meningen men dom kommer aldrig att tro mig. Jag är jätterädd och vill verkligen inte gå till skolan imorgon.

Tisdag

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon så är det elevensval dag på min skola. Jag har Lucia halva dagen och sedan så har jag dans tillsammans med flera av mina vänner. Det ska bli rätt så kul, iallafall roligare än en vanlig skoldag!
På svenskan idag så började vi med teater och då fick vi välja grupper själva, vilket jag inte tycker om. Men aja jag får väll klara det även fast jag tycker det är sjukt tråkigt.
Gus har ännu inte kommit hem, jag undrar vad som har hänt han.
Imorgon så ska jag rida, är redan taggad!

Gus

Igår så rymde Gus från hagen. Vi har ännu inte hittat han men jag hoppas verkligen att vi kommer att göra det. Det är ju väldigt kallt nu. Men idag så har vi letat efter honom men inte hittat honom. Jag är jätteledsen för det.
Men idag så har skolan gått bra och efteråt så bakade jag och mamma pepparkakor. Jag försökte göra ett pepparkakshus men det blev inte bra alls för den blev helt sne.